Bollnäs Bostäder AB

Socialdemokraterna i Bollnäs representanter i Bollnäs Bostäder AB:

Lena Sundh Berglund (S) Ordförande

Örjan Larsson (S)

Ann-Sofie Johansson (S)

Personlig presentation Ordförande Lena Sundh Berglund

Jag heter Lena Sundh Berglund, jag är född -61 och bor sedan många år på Ren i Bollnäs. Jag jobbar som habiliteringspersonal inom funktionsstöd sedan många år har lång erfarenhet inom psykiatri. 

Jag brukar säga att jag trivs bäst i öppna landskap. Jag älskar tystnad, skidor på fjället, den ro jag finner i båten på havet tillsammans med hela familjen, liten som stor. Barnbarnen är livets efterrätt.

När jag växte upp som barn och tonåring på 70-talet så var det ovanligt att inte ha en toalett  eller dusch. Men det  blev verklighet när min familj under vintrarna hyrde lägenhet, ett rum och kök till två vuxna och två barn, en lägenhet med få bekvämligheter. Det var även en verklighet för mina föräldrar som var bönder med en liten gård i skogen, inga körkort och 6 km till närmsta samhälle. Detta har nog präglat mig och varför jag är Socialdemokrat. 

Jag anser att boendet är en av våra viktigaste välfärdsfrågor .

En bostad med god standard är en förutsättning för långsiktig god hälsa såväl fysiskt som psykiskt. En väl fungerande bostadsmarknad är en av förutsättningar för tillväxt och välfärd i Bollnäs kommun.

Jag vill att våra barn, ungdomar, vuxna, familjer och äldre ska bo och verka i Bollnäs kommun. För Bollnäs kommun är en bra plats att bo på. Här bygger vi framtiden tillsammans.

Jag tänker fortsätta att verka för att en bostad är rättighet för alla.

Övriga uppdrag:

Ersättare i Kommunstyrelsen

Ledamot i Bollnäs Socialdemokratiska Arbeterekommun

Vice Ordförande i Bollnäs-Rengsjö Socialdemokratiska förening

facebook Twitter Email